murat kurum
murat kurum

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde konuşuyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı'ndaki toplu açılış töreninde açıklamalarda bulunuyor.

"Sincar'a girdik mi, girdik. Uçaklarımız o PKK teröristlerine oraları mezar yaptı mı, yaptı. Bir gece ansızın gelebiliriz demiştik. Yine geleceğiz." diyen Erdoğan, Fırat'ın doğusuna yapılacak operasyonun sinyalini verdi.

Erdoğan şöyle konuştu:

"O ÇUKURLARI MEZAR EDECEĞİZ"

"Bay Kemal bak terörle mücadelede neler yapıyoruz. Gördün mü, duydun mu? Bak Sincar'a girdik mi, girdik. Uçaklarımız o PKK teröristlerine oraları mezar yaptı mı, yaptı.

İftihar etmen lazım. O kol kola gezdiğin terör örgütü mensupları var ya, onların açtıkları çukurları kendilerine mezar edeceğiz. Sen kimlerin yanında yer alacağını öğrenemedin. Sen onlarla beraber devam et, biz milletimizle beraber devam ediyoruz. Ve dedik; Bir gece ansızın gelebiliriz. Yine geleceğiz. Nerede bir sıkıntı varsa orada biz olacağız."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

TOPLAM YATIRIM BEDELİ 1 MİLYAR 349 MİLYON LİRA

"Denizli'ye de elimiz boş gelemezdik. Belediyelerimizin tamamladığı yatırımların bugün resmi açılışını gerçekleştiriyoruz. Toplam yatırım bedeli yaklaşık 1 milyar 349 milyon lira olan eserleri resmen hizmete açıyoruz.

Bu yatırımların hayata geçirilmesinde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum.

CHP BELEDİYECİLİKTEN ANLAMAZ

Belediyecilik AK Parti'nin işidir. CHP filan bu işten anlamaz. Ben İstanbul'u kimden aldım? CHP'den aldım. İstanbul'da belediyeyi aldığımız İstanbul susuzdu, çöp dağları vardı. Hava kirliliği tavan yapmıştı. O susuzluğun olduğu İstanbul'a dağları delerek su getirdik. Ve 2040'a kadar İstanbul'un su sorununu çözdük.

Bir taraftan Istranca dağlarından bir taraftan Sakarya'dan su getirdik. Boğaz'ın altından da karşılıklı deplase ettik. İstanbul'da artık su sorunu yok. Biz buyuz.

İNŞALLAH İZMİR'İ DE ALACAĞIZ

Şimdi inşallah İzmir'i de alacağız. Ona hazırlanıyoruz. Onun için hep birlikte gayret göstereceğiz. İstanbul'a çöp dağları yükselmişti. Ümraniye'de vahşi depolama patladı, 39 vatandaşımız öldü. CHP'li belediyeydi. Herkes bunu unuttu. Bay Kemal senin haberin var mı bundan? Sen önce bunun hesabını ver. Gazeteler maske dağıtıyordu. 50 bin haneye doğalgaz gelmişti. Belediye başkanlığım süresince 1 milyon 250 bin eve doğalgaz bağlattım. Şimdi şunu söylüyorum, CHP demek çöp demektir, CHP demek susuzluk demektir, CHP demek yolsuzluk demektir, CHP demek yasaklar demektir. İşte biz bunları kaldırdık.

CHP KUMARHANE AÇIYORLAR DEDİ

Şimdi önümüzde 3.5 ay var. 3.5 ay sonra sandıklardan inşallah AK Parti'yi en güçlü şekilde çıkartıyor muyuz? Zaten AK Parti demek gençlik demektir. Unutmayın, 2 tane dev proje dedim. Bunlardan birisi millet bahçeleri. 1 ay olmadı, İstanbul'da 5 millet bahçesinin açılışını yaptık. Oralar muhteşem oldu. Bir de ne demiştim, millet kırahathaneleri demiştim. Şu anda muhteşem millet kırahathaneleri açıyoruz. İçinde çay ve kek, ücretsiz olarak gençlere dağıtılıyor. Bu CHP ne dedi, kumarhane açıyorlar dedi. Çünkü bunların işi okey ıstakasını koyacak, tuğlaları dizecek. Bu kırahathanelerde gençlerimiz gelecek derslerini çalışacak. Ama çayını da kahvesini de simidini de kekini de orada bulacak. Bu devletin milletiyle kaynaşması demektir.

SADECE ANA MUHALEFET BU GERÇEKLERE KÖR

Türkiye'nin yükselişi herkes tarafından görülüyor ve kabul ediliyor. Sadece ana muhalefet bu gerçeklere sağır ve kör. Bay Kemal bak terörle mücadelede neler yapıyoruz. Gördün mü, duydun mu? Bak Sincar'a girdik mi, girdik. Uçaklarımız o PKK teröristlerine oraları mezar yaptı mı, yaptı. İftihar etmen lazım. O kol kola gezdiğin terör örgütü mensupları var ya, onların açtıkları çukurları kendilerine mezar edeceğiz. Sen kimlerin yanında yer alacağını öğrenemedin. Sen onlarla beraber devam et, biz milletimizle beraber devam ediyoruz.

BENİM KÜRT KARDEŞLERİMİ SOKAĞA DÖKENLER BUNLAR DEĞİL MİYDİ

Nerede bir sıkıntı varsa, orada biz olacağız. Çıkmışlar parlamentoda bize akıl veriyorlar. Diyorlar ki, arkadaşlarımızı vurdular. Ya sizin arkadaşlarınız değil vatandaşlarımızı kırdıran.

Ya benim Kürt kardeşlerimi sokağa dökenler bunlar değil miydi. Şimdi bir tanesi içeride yatıyor. Adaletin bedeli neyse bunu ödeyecek. Ve BTÖ'nün başı ile ilgili yaptıkları ortada. Hale bak hala durdukları yok. PKK'sı PYD'si YPG'si FETÖ'sü bunların hepsi aynı. Bunlar halkımızı böldüler, parçaladılar.

Milletimize göğüslerini gererek ifade edebilecekleri hiçbir projeleri olmadığı için işi yüzsüzlüğe vurdular. Geçtiğimiz günlerde CHP lideri bütçe görüşmeleri için çıktığı kürsüde bir sürü zırvayı sıraladı. Diyor ki, hastanelerde tedavi yapılmıyor, hastanelerde muayene yok. Bay Kemal senin genel müdürlüğündeki hastaneler yok. Onlar mazi oldu. Benim halkım gerçekleri biliyor. Senin dönemindeki gibi kuyruklarda ölenler yok. İlacını alamıyordu benim vatandaşım. Şimdi ilacını hastanenin eczanesinden almaya gerek yok. Şimdi bir de şehir hastanelerini yapmaya başladık.

AYRINTILAR GELİYOR...


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
HDP'li Dersim Dağ uyuşturucu kullanımını sorduÖnceki Haber

HDP'li Dersim Dağ uyuşturucu kullanımını...

Başakşehir ile Galatasaray 1-1 berabere kaldı.Sonraki Haber

Başakşehir ile Galatasaray 1-1 berabere...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar