Biz milletimiz için yürürüz CHP bölücülerle yürüsün

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erdoğan, Ak Parti VE Cumhur İttifakı'nın Antalya'daki ilçe adaylarını açıkladığı toplantıda ana muhalefete yüklendi ve 31 mart seçimlerini işaret etti: Demokrasi ve kalkınma yolunda atılan her adıma karşı çıkan CHP, bölücülerle hareket etmeye kadar vardı. Varsın yürüsün, en güzel cevabı bunlara Antalya verecek. Biz kimin kiminle yürüdüğüne bakıyoruz. Milletimize olan sevgimizle gerektiğinde ölümün üzerine dahi yürümekten geri durmadık. Bu milletin istiklaline, istikbaline saldıran kim varsa hepsinin karşısına dikildik

Başkan Recep Tayyip Erdoğan Antalya Spor Salonu'nda düzenlenen ilçe belediye başkan adayları tanıtım toplantısına katıldı. 4'ü Cumhur İttifakı'ndan olmak üzere AK Parti'nin 19 ilçedeki adaylarını açıklayan Erdoğan yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. İşte Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları;



*** Demokrasi ve kalkınma yolunda atılan her adıma karşı çıkan CHP, bölücülerle hareket etmeye kadar vardı. Varsın yürüsün, en güzel cevabı bunlara Antalya verecek. Biz kimin kiminle yürüdüğüne bakıyoruz. Milletimize olan sevgimizle gerektiğinde ölümün üzerine dahi yürümekten geri durmadık. Vesayet güçlerinden terör örgütlerine ve darbecilere kadar bu ülkenin, bu milletin hakkına, hukukuna, istiklaline, istikbaline saldıran kim varsa hepsinin karşısına dikildik.

Son 5-6 yılda ülkemizin önünü kesmek, milletimizin ayağına pranga vurmak için oynanan oyunlara karşı verdiğimiz mücadele gerçekten tarihi öneme sahiptir. Bugün de sınırlarımız içinde ve dışında aynı mücadeleyi sürdürüyoruz. Büyük bir üzüntüyle ifade ediyorum ki ülkemizin bu mücadelesinin önündeki en büyük engel çarpık ve kifayetsiz muhalefet anlayışıdır. Eksiklerimiz, kusurlarımız, hatalarımız belki yanlışlarımız elbette olmuştur. Milletimize, ülkemizi olan sevgimizde samimiyiz. Ülke olarak 16 yılda yaşadıklarımızı gözümüzün önüne getirdiğimizde bunların sayısız örneğiyle karşılaşıyoruz. Bugün de sınırlarımızın içinde ve dışında mücadelemizi sürdürüyoruz. Ülkemizin bu mücadelesinin önündeki en büyük engel çarpık muhalefet anlayışıdır. Bu parti Gazi Mustafa Kemal'in istismarını yapmıştır. Demokrasi ve kalkınma yolunda atılan her adıma karşı çıkan CHP, bölücülerle hareket etmeye kadar vardı. Varsın yürüsün, en güzel cevabı bunlara Antalya verecek. Biz kimin kiminle yürüdüğüne bakıyoruz. Milletimize olan sevgimizle gerektiğinde ölümün üzerine dahi yürümekten geri durmadık. Vesayet güçlerinden terör örgütlerine ve darbecilere kadar bu ülkenin, bu milletin hakkına, hukukuna, istiklaline, istikbaline saldıran kim varsa hepsinin karşısına dikildik.



*** Antalya'da şiddetli yağmur ve fırtınanın ardından yaşanan doğal afet sonucu hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifa dilerim. Bu felaketlerde malları zarar gören vatandaşlarımıza ve üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi de özellikle iletiyorum. İçişleri, Çevre ve Şehircilik, Tarım ve Orman, Enerji bakanlıklarının büyükşehir belediyesi ve diğer kurumların gelişmeleri yakından takip ediyor. Yaklaşık 100 milyon lira maddi zarar olduğu tahmin edilmektedir. Gereği neyse şüphesiz bizler yerine getireceğiz.

841 MİLYONLUK 27 PROJEYE AÇILIŞ
Başkan Erdoğan Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait 841 milyon bedelli 27 projenin açılışını gerçekleştirdi. Erdoğan konuşmasında özetle şunları söyledi:



*** Bir dönem bu şehrin başına belediyecilik anlamında kara bulutlar çökmüştür. Çok farklı projeleri Menderes Türel hayata geçirdi. Antalya'ya çağ atlatmak AK Parti'ye nasip oldu.. Antalya'yı daha ilerilere taşımaya talibiz.
*** İHA, SİHA, zırhlı taşıyıcı biz yapıyoruz. Şimdi İHA'nın büyüğünü yapıyoruz ki birkaç ay içinde bitecek ve dünyada örnek teşkil edecek. Antalya havalimanı ne haldeydi. Turistler gelince ne kepazelik oluyordu biliyorsunuz.
*** Sınırlarımızın yanı başında ülkemize saldırmak için bekleyen terör örgütleri beslenip kışkırtılıyor. Biz de ne yaptık kafalarına kafalarına indik. Cerablus, El-Bab, Afrin'de indik mi indik. Şimdi de hazır bekliyoruz yanlış yaparlarsa yine oradayız.



'CUMHUR İTTİFAKI'NDA SUİSTİMAL GÖREMEYECEKSİNİZ'
*** Saldırılar sadece hızımızı kesti. 5-6 yıldaki hadiseler; 2003-2013 büyüme hızıyla devam etseydi, hedeflere yaklaşmış olacaktık. Onca engel, onca saldırı sadece hızımızı kesti. Demokrasi ve kalkınma yolunda son hızla giderken Trenimizi rayından çıkarmak için çok uğraştılar ama başaramadılar.
*** Onlar kaçacak biz kovalayacağız.Terörle mücadelede nereden nereye geldik. 'İnlerine gireceğiz' dedim, girdik. Girmeye devam ediyoruz. Onlar kaçacak biz kovalayacağız. Ülkemize girmeden yerinde onları bitireceğiz. Boşa çıkardığımız her saldırı hem gücümüze güç katıyor hem de mücadele azmimizi biliyor.
*** Cumhur İttifakı'na desteklerinizi verin, sizi mahcup etmeyiz. Cumhur İttifakı'nda suistimaller görmeyeceksiniz.

'31 MART BİR BEKA SEÇİMİDİR'
Başkan Erdoğan, AK Parti İl Başkanlığı Teşkilat yemeğinde de partililerle bir araya geldi. Erdoğan buradaki konuşmasında özetle şunları söyledi:
*** 31 Mart 'salt bir mahalli idareler seçimi' olmaktan çıktı. Bu seçimler ülkemiz açısından beka meselesine, beka seçimine dönüşmüştür. Bölücü örgütün siyasi uzantıları ve Pensilvanya tarafından desteklenen karşı bloğun, vatan ve beka gibi hiçbir hedefi hiçbir hassasiyeti yoktur. Yegane hedefi AK Parti'ye çelme takmak, 24 Haziran'ın öcünü almaktır. İçinde Kandil'in, Pensilvanya'nın, ülkemize husumet aşikar tüm çevrelerin olduğu ittifakın yerli ve milli olması mümkün değildir.
*** (CHP PM Üyesi Kılıçaslan'ın 'Milli olmak HDP ile ittifak yapmaktır' açıklaması) Dillerinin altındaki baklayı çıkarmışlardır. Bölücü örgütün uzantılarına koltuk değnekliği yapmayı millilik gören zihniyet, ülkemize yıkım getirecektir. Milletin değerleri ile kavgalı anlayıştan başka bir şey beklenemez.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Erdoğan Antalya'daki belediye başkan adaylarını açıklıyorÖnceki Haber

Başkan Erdoğan Antalya'daki belediye baş...

CHP'li Başkan Tunç Soyer'in HDP sevdası!Sonraki Haber

CHP'li Başkan Tunç Soyer'in HDP sevdası!

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar