Binali Yıldırım'dan İmamoğlu'nu terleten sözler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Binali Yıldırım'dan İmamoğlu'nu terleten sözler!
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, ortak canlı yayın programında CHP'li aday Ekrem İmamoğlu'nu terleten ifadeler kullandı.

Binali Yıldırım'dan İmamoğlu'nu terleten sözler!

Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun soruları yanıtlayacağı ortak canlı yayın yeniakit.com.tr'den canlı izle. Türkiye nefesini tuttu 23 Haziran İstanbul seçimleri için Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu'nun canlı yayın tartışmasına kilitlendi. Tüm Türkiye Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu ortak televizyon canlı yayın programını takip etti. Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu ortak televizyon yayını kim kazandı? Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’nun performansı nasıldı? günlerdir merakla beklenen ak parti ve MHP'nin ortak İstanbul adayı Binali Yıldırım ile CHP, İYİ Parti, HDP-PKK ve FETÖ’nün ortak adayı Ekrem İmamoğlu'nun bir araya geldiği ortak canlı yayın televizyon programında kimin daha başarılı olacağı merak konusuydu ve beklenen TV yayını yapılıyor. Peki kim başarılı oldu Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu daha başarılı oldu? Ortak canlı yayının galibi kim oldu Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu?

Ortak canlı yayının galibi kim oldu? Binali Yıldırım mı Ekrem İmamoğlu mu?

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gazeteci İsmail Küçükkaya’nın moderatörlüğünde yapıldı. CHP, İYİ Parti ve HDP'nin ortak İBB adayı Ekrem İmamoğlu programda kendini savunan, AK Parti ve MHP'nin ortak İStanbul adayı Binali Yıldırım ise vaadlerle ön plana çıktığı görüldü. Binali Yıldırım’ın daha rahat olan, 16 yılda  yaptıklarını sıralayan İstanbul’a da hizmetleri yine ben yaparım diyerek kendine özgüvenini ortaya koydu. Binali Yıldırım sakinliğiyle ve bilginliğiyle programın galibi Binali Yıldırım olduğu ortak görüş olarak kabul edildi. Zaman zaman atarlaran Ekrem İmamoğlu yayın boyunca görüldü. 

Beklenen Yıldırım-İmamoğlu görüşmesi yapıldı

 

İsmail Küçükkaya nin moderatörlüğünde yapılan Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’nun kozlarının paylaşıldığı ortak televizyon canlı yayını son dakika canlı izle.  23 Haziran Pazar günü tekrarlanacak İstanbul Büyükşehir belediye seçimleri için geri sayım sürerken seçimlerde kimin kazanacağı merak ediyordu. Son anket sonuçlarında Cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım’ın önde olduğu görülmekte. Anket firmaları Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı ortak yayında  başarılı olan adayın en az üç puanı alacağı tahmin edilmekteydi. Üç puanın hayati öneme sahip istanbul seçiminde ortak TV yayını hem Binali Yıldırım ve hem de CHP, ip, HDP-PKK ve FETÖ’nün ortak adayı Ekrem İmamoğlu için kritik öneme sahip. Milyonlarca vatandaşın televizyon ekranlarında performanslarını izlemek için televizyon karşısına geçtiği Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu buluşması canlı takip et. İstanbul seçimlerine çok büyük etkisinin olacağı düşünülen Binali Yıldırım ve Ekrem İmamoğlu ortak televizyon canlı yayınında kim daha başarılı buldu? Binali Yıldırım’ın deneyimli olması programa nasıl yansıdı? Binali Yıldırım'ın mı yoksa Ekrem İmamoğlu’nun vaatleri mi beğeni topladı merak konusu olmuştu. Binali Yıldırım-Ekrem İmamoğlu ortak televizyon canlı yayında kim başarılı oldu? sorusunun cevabını program boyunca buradan an be an takip edebilirsiniz. Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayın tartışma programındaki hırçın tavrı dikkatlerde kaçmadı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Binali Yıldırım: Belediyenin gençlere burs vermesini CHP engellediÖnceki Haber

Binali Yıldırım: Belediyenin gençlere bu...

Emre uslu ; Tartışmanın kazananı ''BİNALİ YILDIRIM OLDU'' dedi..Sonraki Haber

Emre uslu ; Tartışmanın kazananı ''BİNAL...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar