murat kurum
murat kurum

Başkan Erdoğan açıkladı: İşte AK Parti Trabzon adayları

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Erdoğan açıkladı: İşte AK Parti Trabzon adayları
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Trabzon Belediye Başkan Adaylarını Tanıtım Programı’nda konuştu. Erdoğan konuşmasının sonunda Trabzon belediye başkan adaylarını tek tek açıkladı.

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şöyle;

Teşkilatımızın tüm mensuplarına, gece gündüz AK Parti için mücadele eden dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.Aday tanıtım toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Son 14 seçimde olduğu gibi, 31 Mart seçimlerinde de Trabzon'un kendine, asaletine yakışanı yapacağına inanıyorum. Bütün Karadenizliler, demokrasi düşmanlarına korku verecek bir oy oranı ile tercihlerini AK Parti'nin gönül belediyeciliğinden yana kullanacaklarına inanıyorum. Sizlerden bu heyecanı 31 Mart gecesi sandıklar açılana kadar devam ettirmenizi bekliyorum. Trabzon'da elele, gönül gönüle verecek, her zamankinden daha çok koşturarak ve inşallah bir kez daha AK Parti'nin zaferini şehrimizin tepesinde dalgalandıracağınıza inanıyorum.

CHP GİBİ CUMHURİYET ADINA CUMHUR DÜŞMANLIĞI YAPANLARDAN OLMADIK

Uzun yıllar sonra vatandaşlarımızın tekrar siyasetçiye, siyaset kurumuna güvenlerini sağladık. 3-5 oy daha fazla almak için hiçbir zaman popülizm bataklığına saplanmadık. Bizim davamız senlik, benlik davası değil memlekete hizmet davasıdır. Milli iradenin üstünde hiçbir fani güç tanımadan Türkiye'yi hayalleri ve hedefleriyle buluşturmanın kavgasını verdik. İlkelerimizden, değerlerimizden, bizi biz yapan hasletlerden taviz vermeden siyaset yolculuğumuza devam ettik. Birileri gibi seçimlerde birkaç oy fazla alabilmek için polisimizin, askerimizin, okul yolundaki gencecik evlatlarımızın hayatına kasteden çetelerle iş birliğine gitmedik.CHP ve benzerleri gibi Cumhuriyet adına cumhur düşmanlığı yapanlardan, laiklik adına millete zulmedenlerden, demokrasi adına vesayet odaklarına selam duranlardan asla olmadık. 81 milyonun tamamını kucakladık.Hiç kimsenin hayat tarzına siyasi görüşüne müdahale etmedik.

TRABZON'A 30 KATRİLYON YATIRIM

30 katrilyon Trabzon'a yatırım yaptık. Laftan başka ne yapmışlar? Biz laf siyaseti değil, icraat siyaseti yaptık. Bizde hizmet siyaseti önceliklidir, Eğitim, sağlık, turizm, ulaşım, ticaret, tarım, sanayiye kadar Trabzon'un hangi ihtiyacı varsa onu gidermenin çabasını güttük. Bugün ikinci üniversitesi, yol, tünel, baraj, derslik, hastaneleri, spor salonları, gençlik merkezleriyle, 41 bin kapasiteli modern stadıyla Trabzon'a çağ atlattık çağ.Akçabaat Millet Bahçesi, Avni Aker Millet Bahçesi ile çalışmalarımız sürüyor. Proje çalışmalarını inşallah bu ay içinde tamamlıyoruz. Güzel bir millet bahçesi, alacaksınız çocuklarınızı, hanımı, beyinizi hep beraber o millet bahçesinde inşallah arzu edildiği gibi eğleneceksiniz. Akçaabat Millet Bahçesi çalışmaları önümüzdeki ay bitiyor. 100 yataklı Of Devlet Hastanesi'nin yapımı da süratle ilerliyor. 1200 yataklı Trabzon Şehir Hastanemiz ise şu an ihale aşamasında.Doğu Karadeniz'in Anadolu'ya açılan kapısı olan Zigana Tüneli ve bağlantı yollarını bu yıl tamamlıyoruz. Etüd çalışmaları süren Trabzon-Erzincan arasındaki hızlı tren projemizi hayata geçirerek Trabzonumuzu hızlı tren ağına ekliyoruz.

16 YILDIR DEĞİŞTİREMEDİĞİMİZ TEK ŞEY...

Trabzon'a toplam 1,7 milyar lira tutarında tarımsal destek verdik. Çiftçilerimizi hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Ülkemizin de çehresini değiştirdik. Sadece bir alanda maalesef arzu ettiğimiz, hedeflediğimiz değişimi gerçekleştiremedik. 16 yılda dönüştüremediğimiz yegane alan ülkemizdeki muhalefetin zihniyetidir. Onu değiştiremedik, orada başarısız olamadık.

YALAN SİYASETİNDE ISRAR EDİYORLAR

Bugüne kadar partimiz ve şahsım hakkındaki iftiraların tamamı boşa çıkmasına rağmen yine devam ediyorlar. İftiraların bir tanesini dahi yargı karşısında ispatlayamadılar. Belge diye ellerinde salladıklarını mahkemeye sunamadılar. Kimi zaman FETÖ'nün kimi zaman Türkiye düşmanı çetelerin servis ettiklerini aldılar. Can çıkar huy çıkmazmış. Bunlar söylemlerini değiştirmek yerine yalan siyasetinde ısrar ediyorlar. Ülkenin hiçbir meselesi yokmuş gibi CHP'liler biraraya gelmişler partinin başındaki zatın yalanlarını finanse etmek için ortak bütçe oluşturmuşlar. Yalancı çobana çıkmış genel başkanlarını hizaya getirmek yerine mahkemenin verdikleri tazminatları ödeyecekler. Biz avukatlarımıza diyoruz 'sizin olsun, yeter ki siz bunları tazminata mahkum edin'.Hakaret yerine proje üretseler emin olun herkes kârlı çıkacak. Türkiye'nin hiçbir siyasi partisinin FETÖ'cülerin, terör örgütlerinin oyuncağı haline gelmesini istemiyoruz. İnşallah o günleri de göreceğiz. 31 Mart seçimleri öncesinde yalan destekleme fonu oluşturan CHP ve birlikte yol yürüdüğü kesimlerin yegane sermayesi iftira, mahiplasyon, hakaret, gerilim ve kutuplaştırma olacağı anlaşılıyor.

SAYIN BAHÇELİ ZİLLET DİYOR BEN DE İLLET İTTİFAKI DİYORUM

Ana muhalefet bir kez daha attığı iftiraların altında kalacak 31 Mart akşamı Cumhur İttifakı'nın karşısında tarihi bir hezimet yaşayacaktır. Önce millet ve memleket anlayışıyla Trabzon'daki belediye başkanı adaylarımızın gece gündüz demeden çalışması gerekiyor. 31 Mart farklı bir dönüm noktası olacak. Ana kademe, kadın koları, gençlik kolları yoğun çalışacak.Cumhur İttifakı ile karşımızdaki Zillet ittifakı'nı, sayın Bahçeli'nin deyişi öyle, benimkisi ise İllet İttifakı. Gençler evelallah 31 Mart mahalli iradeler seçimleri ülkemizin 2023 yolculuğunda en önemli kavşak noktalarından biri bu seçim.

TRABZON ADAYLARINI TEK TEK AÇIKLADI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi - Murat Zorluoğlu
Akçaabat -Osman Nuri Ekim
Araklı – Recep Çebi
Arsin –Muhammet Sait Gürsoy
Beşikdüzü – Harun Demirci
Çaykara – Hanefi Tok
Dernekpazarı – Mehmet Aşık
Düzköy - Yılmaz Ankara
Hayrat – Salih Öztel
Köprübaşı – Ali Aydın
Maçka – Koray Koçhan
Of – Salim Salih Sarıalioğlu
Ortahisar – Ahmet Metin Genç
Sürmene – Rahmi Üstün
Tonya – Osman Beşel
Vakfıkebir – Muhammet Balta
Yomra - İbrahim Sağıroğlu
Çarşıbaşı – Mümin Nuhoğlu (Cumhur ittifakı MHP adayı)
Şalpazarı – Refik Kurukız (Cumhur ittifakı MHP adayı)


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP'li vekil rahatsız oldu! 'Çocuklara neden namazı sevdiriyorsunuz?'Önceki Haber

CHP'li vekil rahatsız oldu! 'Çocuklara n...

Dolandırılan şehit annesinin inekleri bulunduSonraki Haber

Dolandırılan şehit annesinin inekleri bu...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar