murat kurum
murat kurum

Ekonomide iyi yoldayız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ekonomide toparlanma sürecek. Yatırım, üretim ve istihdamda olumlu gelişmeler var. OHAL yabancı yatırımcılar için bir bahane olamaz. Biz vakti saati gelince bu bahaneyi de ortadan kaldırırız

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün 'nde milletvekilleriyle bir araya geldi. Erdoğan, 50 dakika süren istişare toplantısında teşkilata net mesajlar verdi. Erdoğan, konuşmasında den OHAL'e, FETÖ ile mücadeleden müttefik ülkelerle yaşanan gerilimlere kadar birçok konuya değindi. Toplantıda AK Parti teşkilatlarından başlayan kongre çalışmaları da ele alındı. İçtüzük değişikliği çalışmalarının tamamlanmasından sonra milletvekillerinin 1 hafta tatil yapacağı, daha sonra illerinde çalışmalarını sürdüreceği belirtildi. Erdoğan, konuşmasında ekonomide iyi yolda olunduğunu belirterek önemli mesajlar verdi. Ekonomide toparlanmanın süreceğini belirten Erdoğan, yatırım, üretim ve istihdamda olumlu gelişmelerin olduğunu söyledi. OHAL uygulamasının yabancı yatırımlar için bir bahane olamayacağını kaydeden Erdoğan, "Biz vakti saati gelince bu bahaneyi de ortadan kaldırırız" dedi. Erdoğan, siyasi hayatı boyunca her zaman milletle iç içe olduğunu, bundan sonra milletle birlikte olmaya devam edeceğini belirtti.

 

Ekonomide iyi yoldayız

 

80 MİLYONA ULAŞALIM
Erdoğan "Milletimizle birlikte olmak bizim için hayat tarzıdır. Milletvekillerimiz illerinde halkla iç içe olmalılar. Halkımızın tümüne ulaşmak zorundayız. Gönülleri almak, gönülleri kazanmak önemli. En iyi tatil milletle birlikte olmaktır. AK Parti davasına inanan herkese partimizin kapısı açık. 2023 hedefleri için çok çalışmalıyız" dedi.

YÜZDE 50 ARTI 1
16 Nisan referandumuyla birlikte iktidar olmanın daha da zorlaştığını kaydeden Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde iktidar olmak için yüzde 50 artı 1 oy alınması gerektiğini vurguladı. , FETÖ ile mücadeleyle ilgili olarak da, bu konuda bazı şikayetlerin geldiğini, milletvekillerinin de bu şikayetleri dikkate alması gerektiğini söyledi.

'YORULAN VARSA KENARA ÇEKİLSİN'
Teşkilatlarının yenilenme çalışmalarının hızla yapılacağını belirten Erdoğan, "Teşkilata saygı esastır. AK Partililerin vazifelerini yapması çok önemli. Yorulan varsa kenara çekilsin, yerini başka bir arkadaşa bıraksın" dedi. Önceki konuşmalarında parti teşkilatıyla ilgili "metal yorgunluğu" tespiti yapan Erdoğan, bu kez de "profesyonel deformasyon" uyarısı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Profesyonel deformasyon diye bir hastalık var. Uzun süre görev yapan kişiler bu hastalığa yakalanabiliyor. Buna dikkat etmeliyiz" dedi.

'MÜTTEFİKLERİMİZE GÜVENİMİZ KALMADI'
Cumhurbaşkanı Erdoğan, dış politikadaki gelişmeleri de değerlendirdi. Suriye ve Irak'taki gelişmelerin yanı sıra son dönemde müttefik ülkelerle yaşanan gerilimlere de konuşmasında yer verdi. "Müttefiklerimize güvenimiz kalmadı. Bizim kimseyle kavga etmek gibi bir niyetimiz yok. Ama tehditler karşısında suskun kalmamız düşünülemez. Oyunlara karşı mücadelemiz sürüyor. Bu mücadelenin 2. Kurtuluş Savaşı olduğunu vatandaşlarımız biliyor. Ya istiklal ve istikbalimizi kurtaracağız ya da yok olacağız" ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul'da İçi yolcu dolu otobüs selin ortasında kaldı! O anlar kamerada.Önceki Haber

İstanbul'da İçi yolcu dolu otobüs selin...

FETÖ’nün Cehennem PlanıSonraki Haber

FETÖ’nün Cehennem Planı

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar