Bahçeli'den İmamoğlu'na sert tepki: Asıl vız gelecek tırıs gidecek şahıs İmamoğlu'dur

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Son dakika haberleri... MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, ''Bizim anlamadığımız bu belediye başkanının hangi şehrimizin siyasi sorumluluğunu üstlenmiş olduğudur. İstanbul'u bırakıp gitmesi siyasi ahlakın neresine sığmıştır? Asıl vız gelecek tırıs gidecek şahıs İmamoğlu'dur'' dedi.

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemin öne çıkanlar başlıklarını değerlendirdi. MHP lideri Bahçeli'nin gündeme dair yaptığı konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde;

MUHALEFETE TEPKİ

Aylardır devam eden Cumhurbaşkanı adayınız kim olacak sorusuna Zillet İttifakından bir cevap gelmemiştir. Zillet İttifakı'ndakiler birbirlerini zorda bırakmayı, faka bastırmayı meslek edinmişlerdir. CHP'de hayır yoktur, umut yoktur, gelecek yoktur. Kılıçdaroğlu'nun aday olma iştahı her seferinde yeni bir karşı durulmakla kırılmaktadır. Aylardır devam ede gelen cumhurbaşkanı adayının kim olacağı sorusuna henüz kalıcı bir cevap verilebilmiş değildir. Israrlı arayışlar inatçı görüş ayrılıklarını derinleştirmiştir. Zillet ittifakı partilerin birbirine çalım atmayı adeta meslek edinmişlerdir. Kılıçdaroğlu'nun aday gösterilmeye isteği karşı duruşla kırılmaktadır.

''ASIL VIZ GELECEK TIRIS GİDECEK İMAMOĞLU'DUR''

İmamoğlu'nun Karadeniz turuna çıkıp belediye bütçesiyle mitingler düzenlemesi ortamı kızıştırmıştır. Masaya baskı kurmuştur. İmamoğlu, hangi şehirn siyasi sorumluğunu üstleniyor. Bizde merak içerisindeyiz. İstanbul'u yüz üstü bırakıp gitmesi siyasi hesaplar içine girmesi vızır vızır ortalıkta görünmesi hangi akla hizmettir. Talimat aldığın birileri varsa dürüst ol açıkça söyle de bilelim. Otobüse doldurduğu gazetecilerle bu belediye başkanı nereye gidiyor? Bayram gününde Karadeniz'de ne aramıştır? Asıl vız gelecek tırıs gidecek şahıs İmamoğlu'dur. Bu şahıs Cumhurbaşkanı adaylığı için sorulan soruya, 'Bu milletin işidir' cevabını vermek suretiyle Genel Başkanı'yla çatışmaya girmekte beis görmemiştir.

MİLLET İTTİFAKI'NIN CUMHURBAŞKANI ADAYI KİM OLACAK?

Kim olursa olsun sandıktan çıkacak Cumhur İttifakı'dır. 2023'te tarih tekerrür edecek, müstevliler ve taşeronları kaybedecek. Kazanan Türk vatanı, Türk Milleti, Cumhur İttifakı ve MHP olacaktır. Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılı haziran ayında yapılacaktır. Erkene alınması söz konusu olmayacaktır. Türk milleti maceraya heves etmez. 2023'te Cumhuriyetimizin 100'üncü yıldönümünü Cumhur'un başarısıyla süsleyeceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da yeniden ve açık ara farkla seçilecektir.

SIĞINMACI TARTIŞMASI: TEZGAH SAHNELENMEKTEDİR

Türkiye'de bulunan yabancılarla ilgili duygusal yönü ağırlıklı, provokasyon dozajı yüksek kirli malumatlar, gerçek dışı iddialar, çarpıtılmış videolar ve fotoğraflar sosyal medya kanalı ile servis edilmiştir. Sığınmacı meselesi ülkemizin yumuşak karnı, istismara açık bir yanı haline gelmiştir. Önü arkası hesaplanmadan atılacak her adım toplumun sinir uçlarını tahrip ve tahriş edecek her şey doğrudan uçuruma gidecektir. Bir tezgah artan ölçüde sahnelenmektedir. 

''ELBETTE TÜRKİYE YOL GEÇEN HANI VE SIĞINMACI KAMPI DEĞİLDİR''

Sığınmacı sorunu Türkiye'nin uzun yıllar taşıyabileceği bir sorun olmaktan çıkmıştır. Elbette Türkiye yol geçen hanı ve sığınmacı kampı değildir. Demografik özellikler, sosyal doku ve kültürel müktesabat korunmalıdır. Biz gelecek nesillere her anlamda güvenceye kavuşturulmuş bir vatan bırakmak konusunda görevliyiz. Misafir halde bulunan sığınmacılara cephe açmak anlamına gelmemelidir, gelmemelidir. Bugün misafirimiz olanlar yarın komşumuz olacaklardır. Komşu komşunun külüne muhtaçtır. Türkiye'nin göçe karşı alacağı önlemler, milli siyaset planlaması ile gerçekçi bir boyut kazanmalıdır.

''SIĞINMACI SAYISININ 8 MİLYON OLDUĞU YALANDIR''

Sığınmacı sayısının 8 milyon olduğu yalandır. Sığınmacıların onurlu ve güvenli dönüşü sağlanacaktır. Briket evlerinin yapımı insani bir adımdır. Bazıları sığınmacı sayısını 8-10 milyon olarak iddia ediyor. Bunların hepsi palavradır. Devletin kayıtları ortadadır. Ülkemizde 5 milyon 500 bin 690 yabancı bulunmaktadır. Türkiye genelinde sığınmacı sayısı 4 milyon 82 bin 693'tür. Suriyeli sığınmacı sayısı da 3 milyon 762 bin 686'dir. Sukunet sağlanır sağlanmaz ülkelerine dönüşleri hepsinin rızası ile hayata geçirilmelidir. Sığınmacıyı, elinde hançerle bekleyen cellada teslim etmeyeceğiz.

ÜMİT ÖZDAĞ'A TEPKİ: DENSİZ TERBİYESİZ

Marjinalleşmiş siyasetçiler tarafından İçişleri Bakanımızın hedef alınması, bakanlıkta yığınak yapmaları, milletimizde haklı tepkiye yol açmıştır. Parmak sallayarak tehdit etmek, utanç verici bir alçalma halidir. Bakanlık önüne gelenler, Türkiye'nin önünü kesmek isteyenlerdir. Teröristlerin dahi cesaret edemediği protestolarla İçişleri Bakanımıza saldırmak, su katılmamış edepsizliktir. Hainlere yol açan, yol gösteren densizlik ve terbiyesizliktir. Buna da hiç kimsenin hakkı olamayacaktır. Kimin hesabı varsa hukuk yolu açıktır. Bakan'a ismiyle, kaba şekilde ifade etmek, devlet vakarını saygısızca ayaklar altına almak demektir. Hiçbir bakanlığımız gelişigüzel nümayiş yeri, siyasi rant devşirmenin alanı değildir. Bakanımıza ismiyle hitap edip aklınca meydan okumaya işi götürenler, hangi melanetin ümidi olduklarını düşünmeliler.

''BU OSMAN KAVALA'NIN SIRRI NEDİR?''

Bu Osman Kavala'nın sırrı nedir? Biz Osman Paşa'yı biliriz ancak Soros'a ruhunu satmış Osman Kavala'yı bilmeyiz, bilmeyeceğiz. Türklüğün bıçkın korkusuz aslan parçasına Topal Osman'a iadei itibarı yapılmalıdır. Bizim Osmanlarımız bize sonuna kadar yeter. Türk düşmanları Osmanlara ruhumuzla karşı durmaya hesaplarını bozmaya muktediriz. Bizim Osmanlarımız soyludur, vatanseverdir. Onların Kavalalı Osman'ı da Türkiye'nin sabıkalı düşmanıdır.''

Kaynak:trhber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Murat Ongun'un serveti dudak uçuklatıyor! Bu şatafatın kaynağı ne?Önceki Haber

Murat Ongun'un serveti dudak uçuklatıyor...

AK Parti'li Dağ'dan muhalefet 'Tuvalet terliği' tepkisiSonraki Haber

AK Parti'li Dağ'dan muhalefet 'Tuvalet t...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar