murat kurum
murat kurum

İhmaller nedeniyle binlerce insan ölüyor! ABD'li hemşireden tüm dünyayı ayağa kaldıracak sözler!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İhmaller nedeniyle binlerce insan ölüyor! ABD'li hemşireden tüm dünyayı ayağa kaldıracak sözler!
Corona virüs salgını tüm dünyayı etkisi altına almaya devam ederken salgının merkez üssü ABD'den gelen son dakika haberi adeta kan dondurdu. Sağlık sistemi iflasın eşiğine gelirken öte yandan binlerce insanın yapılan ihmaller sonucunda ölüme terk edildiği iddia ediliyor. Son olarak ABD'li bir hemşire yayınladığı videoda ülkesindeki corona virüsü salgınıyla ilgili durumu göz yaşları içerisinde anlatırken en ufak bir şeyde hastaların fişi çekiliyor ifadeleri tüm dünyayı bu habere kilitledi. Asya'da etkisini kaybeden corona virüs enfeksiyonu şimdilerde özellikle ABD'de önüne geçilmeyecek bir hal aldı. Nevada eyaletinde görevli olan ve salgın sürecine destek olmak için vakaların en yoğun olduğu bölgeye New York'a giden Nicole Sirotek isimli hemşire yayınladığı videoda KOVİD-19 enfeksiyonuna dair vahim tabloyu gözler önüne serdi. İşte gelen son dakika haberinin detayları ve ABD'deki ihmaller nedeniyle isyan eden hemşirenin yürek burkan sözleri…

ABD'den son dakika corona virüsü haberi | İhmaller nedeniyle binlerce insan ölüyor! ABD'li hemşireden tüm dünyayı ayağa kaldıracak sözler!

Asya'dan sonra şimdi ise ABD'de önüne geçilemeyecek bir hal alan corona virüsü salgını, binlerce insanın ölümüne neden olmaya devam ediyor. Ağır ihmallerin bulunduğu iddiası ile gündeme gelen ABD, son olarak ülkede corona virüsü ile mücadele ekibinde görev yapan bir hemşirenin sözleriyle adeta kan dondurdu. Nevada eyaletinde görev yaptığı bilinen Nicole Sirotek, internet üzerinden paylaştığı video ile ülkesinde yaşanan olayları itiraf ederken binlerce insanın ihmal sonucu hayatını kaybettiğini, birçok kişinin ise en ufak durumlarda ölüme terk edildiğini ifade ederken göz yaşlarını tutamadı. Dünyanın kilitlendiği video ile ABD'de corona virüsü salgının boyutunu gözler önüne seren hemşire Sirotek, "Siyahi insanların hayatı burada önemli değil" dedi. İşte ABD'den gelen son dakika haberine ilişkin tüm detaylar…

ABD'Lİ HEMŞİRENİN İSYANI TÜM DÜNYAYI AYAĞA KALDIRDI! "İHMALLER NEDENİYLE BİNLERCE İNSAN ÖLÜYOR!"

Son dönemde dünyanın tek gündemi olan Corona virüsü salgınında yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken öte yandan ilk zamanlarda Asya'da etkisini sürdüren Kovid-19 enfeksiyonu şimdilerde ise özellikle ABD'de önüne geçilemeyecek bir hal aldı. Konuyla ilgili olarak ortaya birçok iddia atılırken sağlık sisteminin halini son olarak ABD'li bir hemşire gözyaşları içerisinde anlattı…

İşte hemşirenin dünyayı ayağı kaldıran o sözleri…

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANLATTI!

Koronavirüs salgını ABD'de sağlık sistemini adeta çökme noktasına getirdi. ABD'li Nicole Sirotek adlı hemşire ülkede sağlık alanındaki ihmalleri gözyaşlarıyla anlatarak, "Ağır ihmal var, Hastalar ölüyor. En ufak şeyde fiş çekiliyor. Artık yasal olarak ne yapacağımı bilmiyorum" dedi.

Koronavirüs salgınında merkez üssü haline gelen ABD'de sağlık sistemi iflasın eşiğine geldi. Asya'da koronavirüs salgını etkisini iyice azaltırken salgının merkezi halini alan ABD'de vakaların ve can kayıplarının önüne geçilemiyor. ABD'nin Nevada eyaletinde görevli olan ve koronavirüs (Covid-19) salgıyla mücadeleye destek vermek için New York'a giden Nicole Sirotek adlı hemşire göz yaşlarıyla ABD'deki sağlık sistemindeki ihmallari anlattı

ABD'den son dakika corona virüsü haberi | İhmaller nedeniyle binlerce insan ölüyor! ABD'li hemşireden tüm dünyayı ayağa kaldıracak sözler!

EN UFAK OLAYDA HASTALARIN FİŞİ ÇEKİLİYOR

İtiraflarda bulunan hemşire koronavirüs tedavisi gören ve iyileşme ihtimaline şüphe ile bakılan koronavirüs hastalarının solunum cihazlarının fişlerinin en ufak bir durumda çekildiğini ifade etti.

ABD'den son dakika corona virüsü haberi | İhmaller nedeniyle binlerce insan ölüyor! ABD'li hemşireden tüm dünyayı ayağa kaldıracak sözler!

BİNLERCE KİŞİ İHMALLERDEN DOLAYI ÖLÜYOR

Nicole Sirotek adlı hemşire ABD'li hemşire ülkede tıbbi ihmallerin olduğunu çektiği videoyla göz yaşlarına boğularak anlattı. Sirotek, ABD'de koronavirüs hastalarının "ağır ihmal ve kötü tıbbi yönetim" nedeniyle "öldürüldüğünü" iddia ederken "Artık yasal olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Savunucu gruplar bile bu insanlar hakkında bir şey yapmıyor, siyahi insanların hayatları burada önemli değil. Durum çok vahim. Binlerce kişi ihmallerden dolayı ölüyor" dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Tunceli dağlarına yazılan yazı Karamollaoğlu'na sorulduÖnceki Haber

Tunceli dağlarına yazılan yazı Karamolla...

Mete Yarar'dan sosyal medyayı sallayan Selçuk Bayraktar çıkışıSonraki Haber

Mete Yarar'dan sosyal medyayı sallayan S...

Yorum Yazın

Devlet Bahçeli'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a: Türk milletini yalnız bırakamazsın, ayrılamazsın
Nihat Genç, İmamoğlu'nu bombardımana tuttu: FETÖ, PKK'ya kapıyı açtın, sen kimsin lan!
Hakan Fidan: ABD, PKK ile ilişkiyi kesmeli
İstanbul'da iki ilçede CHP ve DEM Parti'nin ittifakı belgelendi
Murat Kurum mal varlığını açıkladı
Cumhuriyet gazetesi dalga geçmişti: Milli Muharip Uçağı KAAN ilk uçuşunu gerçekleştirdi
Rusya, KAAN savaş uçağına ortaklık için göz kırptı: İşbirliği geliştirmek istiyoruz
CHP'li Mehmet Sevigen'den bomba iddia: CHP'liler 81 ilde sandığa gitmeme kampanyası yapacak
Meral Akşener Ekrem İmamoğlu'nu çizdi: Bu şehri yönetemezsin
Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu çıkışı: Türkiye için ciddi bir tehdit
Turgut Altınok'tan 'OSB' hamlesi: Ankara'yı ticaretin başkenti yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika seçim açıklaması! CHP'lilere seslendi
Üsküdarlı amca Murat Kurum'la çay içmek istemişti: Buluşma gerçekleşti
Doğu Akdeniz'deki enerjinin geleceği ve güncel jeopolitik gelişmeler Doğu Akdeniz Enerji Zirvesi’nde tartışıldı.
Murat Kurum: İstanbul'un mahalle mahalle sorunlarını biliyoruz
Son dakika... AK Parti’nin İstanbul adayı Murat Kurum oldu! Murat Kurum kimdir?
MHP lideri Devlet Bahçeli: Hazımsızlık Kelime-i Tevhid'deyse tarafımızı ilan ediyorum! La İlahe İllallah Muhammeden Resulullah .
Meral Akşener isim vermeden Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdi: Cakarta'nın kaosuna mahkum ediyorlar
Ümit Dikbayır, İyi Parti'den ihraç edildi
NBBTC Holding 1.Ekonomi Kalkınma Konseyi Toplantısı 2-3 Aralık'ta Ankara'da gerçekleştirildi

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar